maanantai 19. lokakuuta 2015

Homojen kanssa baarissa

G Lounge Skybar & Club avattiin hiljattain Forumin katolle. Yllättäen tällainen kerran vuodessa baarissa käyvä henkilö sattui paikalle avajaisviikonloppuna ja kokemus oli hämmentävä. Baarin tila on varsin epäkäytännöllinen baarille: yläkerrassa lasikuutio, jossa tanssilattia ja DJ ja alakerrassa baaritiski ja sen ympärillä kapea käytävä asiakkaille. Ahdasta on, vaikkei baari ollut täynnä.

Nyt-liitteen jutun perusteella kyseessä on "käytännössä homobaari", joka ei kuitenkaan halua profiloitua homobaarina. No, ainakin avajaisviikonloppuna alan ihmiset olivat paikan löytäneet, joten tämä lupaus tuli lunastettua.

Tilan haasteellisuuden lisäksi tunnelmaa latisti epäystävällinen henkilökunta. Baarimestarin töykeys sai miettimään onko tavoitteena vastaava profilointi kuin aikanaa Herkussa, missä naiset palveltiin aina tiskillä viimeiseksi. Silloin se tavallaan kuului konseptiin, mutta mikäli nyt ei ole tarkoitus profiloitua miesten baarina, niin ehkä myös naispuolisia asiakkaita voisi palvella ystävällisesti. Toisaalta lähtiessä kyllä samalla hissillä lähtenyt ovimies töykeästi ilmoitti perässämme tuleville miespuolisille asiakkaille, että tulkaa seuraavalla hissillä. Tämä hieman ihmetytti puolityhjässä hississä. Eipä tarvitse tänne tulla toista kertaa.

G Lounge Skybar & Club
Simonkatu 8, 8. krs,
ma-su 12-04.

Related Articles

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Popular Posts

Sisällön tarjoaa Blogger.

Seuraa sähköpostitse

Ota yhteyttä!

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *